Idrettsrådet i Kristiansand
  Idrett i Kristiansand Storbyprosjektet Støtteordninger Om Idrettsrådet Kontakt oss 

 Nyheter
 Kommunens Handlingsplan
Idrettsrådet overfører deler av egenkapitalen til Stiftelsen Sportikus
( 10.12.2008 )

Les pressemelding.

Idrettsrådet i Kristiansand overfører midler til Stiftelsen Sportikus.

 

I et ekstraordinært årsmøte 9. desember vedtok idrettsrådet i Kristiansand å overføre inntil kr 2.000.000 til Stiftelsen Sportikus.

Begrunnelsen for denne disposisjonen er å sikre midlene for idrettslagene i fremtiden. Idrettsrådets egenkapital er spart opp over flere år spesielt med tanke på utdeling av stipend til unge idrettsutøvere. Den siste utdelingen ble foretatt 8. desember hvor 70 idrettstalenter ble tildelt totalt kr 300.000.

 

Stiftelsen Sportikus har som formål ”å skape og forvalte verdier for idrettslagene i Kristiansand kommune som er medlemmer i idrettsrådet(IR), samt å fremme tiltak til beste for idrettslagene”.

Idrettsrådets styre er overbevist om at Stiftelsen Sportikus på en meget god måte vil disponere kapitalen på vegne av idretten i Kristiansand.

 

Vedtaket innebærer at idrettsrådet er avhengig av kommunal støtte for å drive sin virksomhet på nåværende nivå. Dette er i tråd med de ønsker og behov idrettsrådet i en årrekke har påpekt overfor kommunens administrative og politiske ledelse. Dette er også i tråd med hvordan andre sammenlignbare idrettsråd finansieres og er i overensstemmelse med idrettens syn på hvordan idrettsrådenes virksomhet skal finansieres.

 

 

 

For ytterligere informasjon: Styreleder i idrettsrådet Jens Anders Ravnaas tlf 45830103

 

[ Tilbake ]   Tips en vennTips   Utskriftsvennlig versjon av denne artikkelenUtskrift   Last ned som PDFPDF 

Idrettsrådet i Kristiansand, Postboks 451, 4664 Kristiansand, Orgnr: 841 357 442