Idrettsrådet i Kristiansand
  Idrett i Kristiansand Storbyprosjektet Støtteordninger Om Idrettsrådet Kontakt oss 

 Nyheter
 Kommunens Handlingsplan
Momskompensasjon på tjenester for 2006.
( 23.05.2007 )

Nå kan idrettslagene søke NIF om momskompensasjon på tjenester for 2006. Dette gjelder for alle idrettslag som har momskrav på over kr 10 000 for tjenester i 2006. Søknadsfrist: 31. august 2007.

Søkere som ikke tilfredsstiller disse kravene vil ikke bli vurdert.

Retningslinjer og søknadsskjema laster du ned herfra: 
Momskompensasjon 2006 - Regler, retningslinjer og søknadsskjema (pdf)

Det er merkostnader som følge av merverdiavgiftsreformen 2001 som man kan søke om kompensasjon for. Med merutgifter menes merverdiavgift på tjenester som ble merverdiavgiftsbelagt som følge av reformen. I all hovedsak er det følgende tjenester man kan søke om kompensasjon for: Rådgivningstjenester, konsulenttjenester, (blant annet økonomisk, organisatorisk og teknisk bistand og rådgivning), vakttjenester, posttjenester (porto), regnskapstjenester, revisjonstjenester, advokattjenester og innenlands persontransport med fly.
Det vises for øvrig til pkt. 3-1 i ”Regler og retningslinjer for momskompensasjon for perioden 01.01.06 - 31.12.06”.

Utbetaling til idrettslagene vil ikke finne sted før NIF har mottatt midlene fra det offentlige. Signaler fra det offentlige tilsier at utbetaling ikke vil finne sted før i slutten av desember 2007.

Det gjøres oppmerksom på at utlysningen som Lotteri- og stiftelsestilsynet har kjørt i avisene de siste ukene IKKE gjelder idrettslag/klubber. Denne utlysningen gjelder de sentrale leddene i de frivillige organisasjonene. NIF er det sentral leddet innenfor idretten og sender dermed søknad på vegne av alle sine medlemmer.
Idrettslag/klubber skal sende sin søknad pr post til NIF og IKKE til Lotteri- og stiftelsestilsynet.

Søknaden sendes til:
Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité
0840 OSLO

Merk konvolutten med: ”Søknad momskompensasjon 2006”[ Tilbake ]   Tips en vennTips   Utskriftsvennlig versjon av denne artikkelenUtskrift   Last ned som PDFPDF 

Idrettsrådet i Kristiansand, Postboks 451, 4664 Kristiansand, Orgnr: 841 357 442