Idrettsrådet i Kristiansand
  Idrett i Kristiansand Storbyprosjektet Støtteordninger Om Idrettsrådet Kontakt oss 

 Nyheter
 Kommunens Handlingsplan
50.000 til Andreas Thorkildsen og KIF friidrett.
( 24.09.2004 )

Idrettsrådets styre ønsker å gi Andreas Thorkildsen en solid honnør i form av et stipend på kr 25.000 for hans enorme innsats i Athen. IR verdsetter også det klubbarbeid som ligger bak en slik prestasjon, og tildeler derfor også hans gamle klubb, KIF friidrett kr 25.000. Vi gratulerer!!!                                                               Les tildelingsbrevet her:

Til Andreas Thorkildsen

 

 

 

 Tildelingsbrev

 

Idrettsrådet i Kristiansand tildeler deg herved stipend på 25 000 kroner samt  Idrettsrådets gavepremie, som honnør for den unike prestasjon du har fremvist som idrettsutøver fra Kristiansand under de olympiske leker i Athen 2004.

 

Denne honnør er først og fremst tildelt deg som gullmedaljevinner, men også i respekt og beundring for den fokuserte innsats gjennom mange år, som ligger bak å oppnå dette utrolige målet.

 

Det er også vår oppfatning at du i egen kraft, fremstår som et lysende eksempel, og et viktig forbilde for ungdom både i og utenfor idretten. Din personlige stil og utstråling, gir deg appell og gjennomslagskraft overfor andre unge talenter, noe vi håper du bruker om du besøker idrettsmiljøene i Kristiansand i fremtiden.

 

Vi håper dermed at tildelingen også kan være en inspirasjon for deg, i dette viktige arbeidet for idretten i Kristiansand.

 

 

Idrettsrådet gratulerer!

 

 

Med vennlig hilsen

Idrettsrådet i Kristiansand

 

 

Til KIF Friidrett

 

  

 

Tildelingsbrev

 

Idrettsrådet i Kristiansand tildeler KIF Friidrett stipend på 25 000 kroner i forbindelse med feiringen av Andreas Thorkildsens gull under olympiske leker i Athen 2004.

 

Idrettsrådet ønsker med dette, å honorere den kollektive innsats som ligger bak et godt og bredt idrettsmiljø for barn og unge. Og som også har rom for å favne mennesker med ambisjoner som Andreas Thorkildsen.

 

Det er ildsjelene og det frivillige engasjement som står bak norsk idrett. Dette er fundamentet enkeltprestasjonene står på. Stipendet tildeles derfor klubbens satsning på talentutvikling, og vi håper det også kan være til honnør og inspirasjon for alle som bidrar i klubbens arbeid videre.

 

Idrettsrådet gratulerer!

 

 

Med vennlig hilsen

Idrettsrådet i Kristiansand

 

 

 

[ Tilbake ]   Tips en vennTips   Utskriftsvennlig versjon av denne artikkelenUtskrift   Last ned som PDFPDF 

Idrettsrådet i Kristiansand, Postboks 451, 4664 Kristiansand, Orgnr: 841 357 442